TV Experience

Je hebt waarschijnlijk alle afleveringen gezien als die-hard fan van programma’s waarin bekende Nederlanders iemand moeten ontmaskeren of wekenlang op een onbewoond eiland moeten bivakkeren? En jij maar denken: “Waarom ben ik geen BN’er waardoor ik ook mee kan doen…?” Want dit moet je toch gewoon een keer meegemaakt hebben?!

Wij gaan op zoek naar andere geïnteresseerden en laten een complete TV experience samenstellen incl. vliegtuig, spellen, puzzels, een camerateam om alles vast te leggen voor later, eten/drinken, etc en dan natuurlijk wel voor de beste prijs! Het lastige is alleen wel dat de producenten van deze programma’s hun naam en beeldmerk behoorlijk hebben vastgelegd waardoor wij het geen Expeditie X of Wie is de Xxx? mogen noemen. Maar dan noemen we het toch gewoon ook anders? 😉

Het idee is in ieder geval dat wij jouw TV Experience opnemen en met jou en de andere deelnemers delen. Of misschien wel broadcasten via YouTube? Kan allemaal!

Dus wat denk je? Wil jij dit ook? Vul dan snel jouw gegevens hieronder in en wij gaan dan ‘shoppen’. Pas als je de prijs en voorwaarden hoort, hoef je te bevestigen of je daadwerkelijk mee gaat doen. Daarom willen wij weten wat jouw maximale prijs zou zijn om dit mee te maken en geef ook aan welke TV Experience jij zou willen meemaken.