Weightless Experience

Social Dream Deal – Zero G The Weightless Experience

Wil je ook ervaren hoe het is om gewichtsloos te zijn (net zoals een astronaut!)? Dat willen we bereiken via deze Social Dream Deal! Het is namelijk mogelijk om met een groot vliegtuig (zonder stoelen!) een aantal parabolische manoeuvres te maken zodat je 15 keer 20 a 30 seconden door de lucht kunt zweven! En dat met max 34 personen tegelijk.

Deze ervaring is niet goedkoop. Normaal kost dit $ 4.950,- + 5% belasting en een hele vlucht voor 34 personen kost maar liefst $ 165.000,- en dan moeten we er nog naar toe vliegen vanuit Nederland, eten en natuurlijk een hotelovernachting boeken. Maar stel dat we nu eens 340 mensen kunnen vinden die dit willen? Dan kunnen we mogelijk een betere prijs bedingen, het vliegtuig deze kant ophalen en kan jij een ervaring bijschrijven die niet echt doorsnee is!

Dus wat denk je? Wil jij dit ook? Vul dan snel jouw gegevens hieronder in en wij gaan dan ‘shoppen’. Pas als je de prijs en voorwaarden hoort, hoef je te bevestigen of je daadwerkelijk mee gaat doen. Daarom willen wij ook weten wat jouw maximale prijs zou zijn (en wie weet wordt het zelfs nog goedkoper!